0

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren om uw navigatie ten volle te genieten.

close

Marmercake

Ingrediënten

185 gram boter
230 gram suiker
3 eieren
1 theelepel vanille extract
280 gram zelfrijzend bakmeel                                               
185 ml melk
2 eetlepels cacaopoeder 

Extra nodig

Hackit
Cakevorm

Bereiding

Klopt de boter en suiker met de Hackit tot een luchtig mengsel.

Voeg de eieren en het vanille extract toe en mix dit met de Hackit door het mengsel.

Roer met de Hackit voorzichtig het zelfrijzend bakmeel erdoor en voeg melk toe tot het een glad beslag vormt.

Doe de helft van het beslag in een kom en voeg hier de cacao en wat extra melk aan toe. Roer dit met de Hackit door tot een chocolade beslag.

Vet een cakevorm in en schep de twee soorten beslag om en om in de vorm.

Roer met een mes of saté prikker een paar keer door het beslag voor een marmereffect.

Bak de cake 1 uur in een oven van 160 graden.

Laat de cake afkoelen en hij is klaar om te serveren.