0

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren om uw navigatie ten volle te genieten.

close

Bananenbrood

Ingrediënten

2 rijpe bananen
150 gram bloem
2 theelepels bakpoeder
1 theelepel kaneelpoeder                                   
Snufje zout
50 gram suiker
2 eieren
100 gram olijfolie 

Extra nodig

Hackit
Cakevorm

Bereiding

Bekleed de cakevorm met bakpapier of vet deze in.

Meng de bloem, bakpoeder, kaneelpoeder en zout door elkaar en zet apart.

Klop met de Hackit de suiker met de eieren tot een luchtig mengel.

Pureer met de Hackit de bananen fijn en mix deze door het eimengsel, mix ten slotte de olijfolie er doorheen.

Mix het bloemmengsel en bananenmengsel met de Hackit door elkaar tot een mooi beslag.

Schep het beslag in de cakevorm en back deze in ongeveer 25 minuten gaar in een oven van 180 graden.

Laat het bananenbrood afkoelen en hij is klaar om te serveren.