Kwarktaart met aardbeien Ingrediënten 300 gram Maria biscuitjes Extra nodig Hackit Bereiding Doe de biscuitjes in een diepe kom en hak ze fijn met de Hackit. Smelt de boter en roer deze met de Hackit door de kruimels. Bekleed een springvorm van circa 26 cm met bakpapier en druk het koekmengsel op de bodem. Zet deze vervolgens in de koelkast. Laat de gelatineblaadjes zo’n 10 minuten weken in een schaaltje met koud water. Klopt de slagroom met de suiker stijf. Doe de melk in een pannetje en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Roer met de Hackit tot de gelatine volledig is opgenomen en laat het melk mengsel afkoelen. Roer het melkmengsel vervolgens door de kwark met de Hackit. Voeg hierna de slagroom toe. Giet het mengsel over de koekbodem en laat 3 uur opstijven in de koelkast. Decoreer de taart voor het opdienen met de aardbeien of het vlaaifruit. | ![]() |